LIER REGNSKAP
Kontakt Lier Regnskap. Foto

Kontakt Lier Regnskap

Postadresse: Postboks 56, 3401 Lier

Besøksadresse: Vestsideveien 5C, Lierbyen

(vis a vis Lier rådhus)

Åpningstider: mandag til fredag 08.00 – 16.00

Telefon: +47 32 22 67 80

E-post: firmapost@lier-regnskap.no

Personvernerklæring for Lier Regnskap

Les vår Personvernerklæring nederst på siden

 
 
 
 
 
Jeg gir mitt samtykke til at Lierbyen Regnskap kan behandle mine data i forbindelse med svar på denne henvendelsen. Les mer om dette under vår Personvernerklæring.
 
 

Vår personvernerklæring forteller hvilken informasjon Lier Regnskap samler inn og hva vi bruker den til. Innsamling av personopplysninger er basert på samtykke.
Personvernlovgivningen skal ivareta dine rettigheter. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på, når det samles inn og behandles opplysninger om deg. Behandlingsansvarlig for personopplysninger i Lier Regnskap er daglig leder. Behandlingsgrunnlaget til behandling av personopplysninger er frivillig samtykke fra deg.


DISSE PERSONLIGE DATA SAMLER VI INN

  • Fra besøk på vårt nettsted www.lier-regnskap.no/www.lierregnskap.no:
    Kontaktskjema: Det er kun informasjon fra kontaktskjema som du frivillig sender inn, som blir lagret. Informasjonen herfra kan være navn, e-postadresse, telefonnummer og hva din henvendelse gjelder. Behandlingsgrunnlaget til behandling av personopplysninger er frivillig samtykke fra deg.
  • Ved jobbsøknader til Lier Regnskap:
    - Informasjonen som navn, adresse, kontaktopplysninger, CV og vitnemål/attester
    - (Opplysninger fra et eventuelt intervju)
    - Opplysninger fra oppgitte referanser
    Opplysninger fra jobbsøknader slettes ett halvt år etter mottatt søknad.
  • Fra E-post:
    E-post som gjelder pågående kundeforhold lagres på ubestemt tid for kundeadministrasjon, fakturering og levering av tjenester. Historikk er viktig for å kunne gi best mulig kundeservice. Opplysninger her slettes ikke automatisk.

Dine data blir ikke delt med andre.


OM COOKIES
En cookie er en liten tekstfil som plasseres på din datamaskin, telefon eller nettbrett når du laster ned et nettsted. Vi bruker ikke cookies på nettstedet til Lier Regnskap ennå. Skulle det endre seg, for eksempel ved nettstedsanalyse med Google Analytics vil Personvernerklæringen bli oppdatert.


OM STATISTIKK FRA NETTSTEDET
Pr. i dag ser vi, via nettstedets statistikk: besøk totalt, hvilke land besøkende kommer fra og hvilke enheter og nettlesere som brukes. IP adresser eller annen personopplysning fra besøkende er ikke tilgjengelig.


RETTIGHETER
Dine data har du alle rettigheter over. Du kan trekke tilbake samtykke du tidligere har gitt til behandling av dine data, når som helst.
Du har rett til kopi av personopplysninger og få de korrigert om de er unøyaktige eller utdaterte.
Du har rett til å be om at personopplysninger slettes når det ikke er lenger er behov for Lier Regnskap å oppbevare slike data.

Dersom du mener Lier Regnskap ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til Personopplysningsloven har du rett til å klage til tilsynsmyndighet som er Datatilsynet, les mer på www.datatilsynet.no om lover og regler.


Eventuelle forespørsler om dine rettigheter angående personopplysninger sendes daglig leder i Lier Regnskap.

Svar vil sendes deg så raskt som mulig og ikke senere enn 30 dager etter mottatt henvendelse.


Kontaktinformasjon:
Daglig leder: Ole Magnus Tveten
Tlf. 32 22 67 94
E-post: ole.magnus@lier-regnskap.no

LIER REGNSKAP

Lier Regnskap AS

Vestsideveien 5

Postboks 56

3401 Lier

E-post:

firmapost@lier-regnskap.no


Org.nr.: 975 363 791

Telefon: +47 32 22 67 80